De geuren

De geuren die we gebruiken zijn natuurlijke geuren en bevatten geen ftalaten of andere stoffen die slecht zijn voor je gezondheid. 

Je kan je kaars personaliseren met de volgende geuren:

Roos

Een lichte, zoete, bloemige geur die je doet denken aan een wandeling door een rozentuin. Deze geur heeft een kalmerend effect en kon niet ontbreken in ons assortiment aangezien de roos symbool staat voor liefde en sommige van onze spreuken hier ook naar verwijzen. 

Jasmijn

Een sensuele en exotische bloemengeur verwijzend naar vers geplukte jasmijnbloemen. Dit parfum heeft kalmerende eigenschappen en creëert een warme en ontspannen sfeer. Wist je dat jasmijn in het verleden vaak gebruikt werd als afrodisiacum. Need we say more?

Munt & Basilicum

Een originele en verfrissende geur van wilde munt enerzijds en anderzijds het zachtkruidige van basilicum. Dit parfum is pittig en fris en heeft een verkwikkend effect. 

Rozenhout

Dit parfum heeft een warme en houtachtige geur en is tegelijkertijd bloemig en fruitig. Het heeft een anti-depressief en balancerend effect. 

Groene thee

Het subtiele aroma van groene thee met een lichte citrustoets van verbena creëert een heerlijk frisse en verkwikkende geur.