De geuren

De geuren die we gebruiken zijn natuurlijke geuren en bevatten geen ftalaten of andere stoffen die slecht zijn voor je gezondheid. 

Je kan je kaars personaliseren met de volgende geuren:

Jasmijn

Een sensuele en exotische bloemengeur verwijzend naar vers geplukte jasmijnbloemen. Dit parfum heeft kalmerende eigenschappen en creëert een warme en ontspannen sfeer. Wist je dat jasmijn in het verleden vaak gebruikt werd als afrodisiacum. Need we say more?

Munt & Basilicum

Een originele en verfrissende geur van wilde munt enerzijds en anderzijds het zachtkruidige van basilicum. Dit parfum is pittig en fris en heeft een verkwikkend effect. 

Groene thee

Het subtiele aroma van groene thee met een lichte citrustoets van verbena creëert een heerlijk frisse en verkwikkende geur. 

Pioenroos

Mei en juni zijn dé maanden van de pioenroos. Ze staat voor liefde, geluk en gezondheid. Dit parfum heeft een ondertoon van musk gemengd met de delicaatheid van roos en de frisheid van witte bloemen (waaronder de tuberoos). Voor een florale toets in huis.

Fleur de coton

Een zachte geur, met als basisnoten musk & tonkaboon, die doet denken aan vers linnen en een cocooning sfeer in huis brengt.